نقوی‌حسینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
كميته امنیت انتخابات مجلس به دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی گزارش مي‌دهد
سیدحسین نقوی‌حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران با اشاره به تشکیل کمیته امنیت انتخابات در كميسيون امنيت ملي مجلس گفت:‌ کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نسبت به مسائل امنیتی انتخابات سال 92 حساسيت ويژه‌اي داشته و كميته امنيت انتخابات نيز در راستاي پاسخگويي به همين حساسيت تشكيل شده است.
 
وی در ادامه افزود:‌ با تجربه‌ای که در مورد فتنه 88 و رويدادهاي تلخ اين سال داریم، کمیسیون امنيت ملي تلاش می‌کند تا با بوجود آوردن زمینه‌های امنیتی احتمال تکرار چنین رویدادی را تا حد امكان كاهش داده و اجازه ندهد که اشخاصی خارج از کشور و یا عواملی از داخل موجب خدشه‌دار شدن حماسه حضور ملت ایران شوند.   
نقوی‌حسینی همچنين تصریح کرد: به همین جهت کمیته‌ای در کمیسیون امنیت ملی تشکیل شد تا برآورد امنیتی انتخابات سال 92 را پیگیری و آن را به طور مستمر رصد کند.   
 
سخنگوي کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:‌ این کمیته با دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی کشور به طور مستمر ارتباط داشته و موظف است که به طور متناوب گزارشات خود را به کمیسیون ارائه دهد.   
 
وی در پایان اظهارداشت: با ارائه گزارشات کمیته امنیت انتخابات به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، در صورت لزوم این کمیسیون به مسائل امنيتي انتخابات ورود پیدا کرده و موضوع را بررسی می‌کند تا دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی بتوانند به موقع اقدام کنند. 
 
انتهای پیام/