فیبر خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
ندا خوانساری، مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  فیبرهای غذایی مواد کربوهیدراتی غیر قابل هضم هستند که در بسیاری از غذاها از جمله میوه ها و سبزی ها یافت می شوند و جزء مهمي از رژیم غذایی سالمی هستند، همچنین مکمل های حاوی فیبر نیز در بازار موجودند.

به توصیه وی: هر روز دست کم به اندازه 5-4 فنجان میوه و سبزی بخورید از جمله مواد غذایی دارای مقادیر زیاد فیبر، سیب، پرتغال، توت و سایر میوه ها مانند گلابی، کلم بروکلی، هویچ، لوبیا، نخود سبز و گل کلم هستند.

وی افزود: سعی کنید به جای نان سفید ، نان گندم کامل بخورید و شلتوک را جایگزین برنج سفید کنید .

وی تصریح کرد: سبوس گندم را به غذاهایی که می پزند اضافه کنید و هم چنین لوبیای پخته بخورید./ح