رئیس دیوان عدالت اداری در جمع خبرنگاران:
پرونده شکایت آیت‌الله هاشمی از رسایی هنوز به دادگاه نیامده است
به گزارش خبرنگار اعزامی باشگاه خبرنگاران به استان گلستان،‌ آیت‌ الله منتظری رئیس دیوان عدالت اداری شب گذشته هنگام ترک استان گلستان در فرودگاه شهر گرگان در جمع خبرنگاران در خصوص تشکیل پرونده م.الف رئیس انجمن مفاخر ایران اظهار داشت:‌ در این مورد جواب نمی‌دهم.  
 
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد اینکه پرونده سه روحانی از جمله طلبه سیرجانی در چه مرحله‌ای قرار دارد، گفت: این پرونده هم اکنون در مرحله تجدیدنظر است.  
 
رئیس دیوان عدالت اداری درباره شکایت آيت‌الله هاشمی رفسنجاني از رسایی اظهار داشت: این پرونده در دادسرا تشکیل شده و هنوز به دادگاه نیامده است.  
 
آیت‌الله منتظری افزود: آقای رسایی یک پرونده‌ای داشت در رابطه با مسئله شکایت از دادگاه مطبوعات که یک جلسه از دادگاه این پرونده گذشته و جلسه بعدی در هفته آینده تشکیل می‌شود. 

انتهای پیام/