نایب رئیس اتحادیه لیتوگرافان:
خروج نشر از قانون نظام صنفی بازتاب خوبی دارد
احمد ابوالحسنی نایب رئیس اتحادیه لیتوگرافان در گفتگو با خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران گفت: طرح خروج نشر از قانون نظام صنفی بسیار خوب است. 
وی ادامه داد: هر چند که بعضی از ناشران با این طرح موافق نیستند ولی به نظر من بهتر است که صنعت نشر از نظام صنفی جدا شود.
 ابوالحسنی افزود: صنعت نشر یک جریان فرهنگی است و قرار گرفتن آن در نظام صنفی هیچ گونه سنخیتی ندارد. 
وی در رابطه با علت مخالفت گروه مخالف با این طرح گفت: افرادی که با این طرح مخالف هستند به مسئله فنی نگاه نمی کنند و تصویب چنین طرحی را ایجاد خللی در هزینه ها با توجه به شرایط موجود می دانند. 
نایب رئیس اتحادیه لیتوگرافان در خصوص با تسلط مستقیم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ناشران با تصویب این طرح افزود: به نظرم هیچ تفاوتی در زمینه صورت نمی گیرد چون در حال حاضر هم عملکردهای ناشران کاملا در اختیار و تحت نظر مستقیم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است./ص