طی پدیده‌ای نادر رخ داد
تولد نوزادی با دندان در کاشان
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، متخصص کودکان و نوجوانان بیمارستان خاتم‌الانبیای نطنز در گفت‌و‌گو با فارس در نطنز اظهار کرد: این‌گونه پدیده‌ها اتفاقی است و بیشتر ریشه موروثی و ژنتیکی دارد.

حسنعلی احمدی افزود: روییدن دندان قبل از تولد در رحم مادر اتفاق افتاده و می‌توان آن را روییدن دندان زودرس نام نهاد، درست مانند زایمان زود رس نوزاد که گاهی در هفت ماهگی اتفاق می‌افتد.  

متخصص کودکان و نوجوانان بیمارستان خاتم‌الانبیا تصریح کرد: این اتفاق طبیعی است و بیماری  محسوب نمی‌شود و در پدیده‌های مشابه نیز جای نگرانی نیست.

به گزارش فارس این نوزاد دختر و فرزند اول خانواده است و در حال حاضر مادر و نوزاد هر دو سالم هستند و از نظر پزشکان مشکلی وجود ندارد.

گفتنی است بیشتر زایمان‌های شهرستان نطنز و بادرود به دلیل کمبود امکانات درمانی در بیمارستان‌های کاشان انجام می‌شود.