مشهد/ رئیس مجمع امور صنفی تولیدی مشهد خبر داد:
500 واحد صنفی در اجرای طرح فروش فوق العاده نوروز فعال می شوند
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد عبدالله افشاری صالح با بیان این مطلب  افزود: با توجه به افزایش تقاضا در ایام پایان سال و برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا، واحدهای شرکت کننده در طرح فروش فوق­العاده، اجناس خود را با تخفیف 10 تا 20 درصد به شهروندان ارائه می دهند تا آنها را به خرید از واحدهای صنفی سطح شهر تشویق کنند.
وی گفت: علاوه بر فروش های فوق­ العاده، تعدادی از واحدهای صنفی نیز در حراج آخر فصل، کالاهای خود را دست کم 25 درصد زیر قیمت بازار عرضه می کنند.
وی افزود: برای تعدیل قیمت ها و ساماندهی بازار دو نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در مشهد پیش بینی شده که یکی از آنها طی روزهای گذشته برگزار شد و نمایشگاه دیگر هم از 18 اسفند ماه در محل نمایشگاه بین المللی مشهد راه اندازی می شود.
افشاری صالح گفت: این نمایشگاه با بیش از یک هزار و 800 غرفه به عرضه کالاها و خدمات مورد نیاز مردم در آستانه سال جدید از جمله پوشاک ، کیف و کفش ، مواد غذایی، مرغ ، شکر ، آجیل و خشکبار و مانند آن می پردازد.
وی گفت: کالاهای عرضه شده در نمایشگاه مزبور پنج تا 15 درصد کمتر از نرخ بازار قیمت گذاری می شوند ضمن آنکه کیفیت آن هم مورد توجه است. /ع