زنجان/
آمادگی لازم دستگاه‌های اجرایی استان زنجان برای استقبال از عید نوروز

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران گفت: در مجموع 21 مانور طی امسال در قالب سناریوهای مختلفی در استان زنجان اجرا شده است.

كرامتي  افزود :طی  امسال ، 71 هزار و 40 نفر ساعت دوره‌ آموزشی مدیریت بحران در استان زنجان برگزار شده است.

وي با بیان اینکه هفت مانور در روزهای پایانی سال در شهرستان‌های استان زنجان اجرا میشود، تصریح کرد: هدف از برگزاری مانورها در روزهای پایانی سال، آمادگی دستگاه‌های اجرایی برای استقبال از بهار و عید نوروز است.

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی استان زنجان آمادگی لازم برای استقبال از عید نوروز را دارند، اضافه کرد: تمهیدات لازم در این زمینه در استان اندیشیده شده است.

كرامتي با اشاره به اینکه 43 جایگاه پمپ بنزین و 32 جایگاه CNG طی ایام تعطیلات نوروزی در استان زنجان فعال است، ادامه داد: 27 راهدارخانه با 450 پرسنل عملیاتی و ستادی و 225 دستگاه ماشین‌آلات آماده ارائه خدمات به مسافران ورودی به استان هستند.

وی با بیان اینکه نرم‌افزار سیستم بانک اطلاعات مدیریت بحران در استان زنجان تهیه شده است، يادآور شد: این سیستم در قالب پنج زیرسیستم طراحی شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان خاطر نشان كرد: زیرسیستم‌های نرم‌افزار سیستم بانک اطلاعات مدیریت بحران در استان زنجان شامل زیرسیستم‌های آمار و اطلاعات، حوادث، پروژه‌ها، تسهیلات و شورای هماهنگی می‏شود./س