دکتر کشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه
خبرنگاران گفت: نمکی که از دریای عمان و خلیج فارس و مازندران به دست می
آید به دلیل اکتشافات نفتی و فاضلاب معمولا حاوی فلزات سنگینی همچون
کادمیوم، سرب و جیوه است.
وی با بیان اینکه تحقیقات نشان داده که این فلزات سنگین می توانند باعث ابتلای افراد به سرطان شوند گفت: افراد باید از نمک های تصفیه شده استفاده کنند در واقع نمک تصفیه شده نمکی است که در بسته بندی های استاندارد و پروانه ی وزارت بهداشت عرضه می شود.
کشاورز با تاکید بر اینکه افراد نباید به هیچ عنوان از نمک دریا استفاده کنند خاطر نشان کرد: وجود ناخالصی های دیگر علاوه بر فلزات سنگین می تواند تبعات جبران ناپذیری را برای مصرف کننده ایجاد کنند./ع2