دکتر
امیر حسین فقیهی فوق تخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران
گفت: مواد غذایی از جمله میوه وسبزی، کاهوهایی که در جاده ها هنگام مسافرت
فروخته می شود دچار آلودگی های فراوانی هستند.وی عنوان کرد: مواد غذایی، میوه وسبزیجات به هیچ عنوان با آب رودخانه و امثال آن نباید شسته شود، آب رودخانه نیز آلوده است که نه تنها خاصیت پاک کنند گی ندارد بلکه میوه وسبزیجات آلوده را آلوده تر خواهد کرد.
وی تصریح کرد: تهیه مواد ضد عفونی کننده پرکلرین که در داروخانه ها قابل فروش است ضروری است.
وی خاطر نشان کرد: مواد غذایی را ابتدا با پرکلرین ضد عفونی و بعد با آب شرب خوب شستشو دهيد.
وی در رابطه با ضد عفونی کردن مواد غذایی گفت: معمولاً بیماریهايی که در مسافرت به افراد منتقل می شود از راه دهان است که در صورت رعایت نکردن بهداشت در شستشوی مواد غذایی به بیماری مسافرتی دچار خواهیم شد./ع2