مبتلایان به دیابت در صورتی که آجیل را در حد معمول مصرف کنند مشکلی برایشان پیش نمیآید.

دکتر رجب متخصص درمان دیابت در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران در خصوص مصرف آجیل در مبتلایان به دیابت گفت: اگر افراد دیابتی فقط دیابت دارند و مشکل دیگری ندارند مصرف آجیل در حد معمول برایشان ضرری ندارد.
وی تصریح کرد: دیابتیهای مبتلا به فشار خون، کلسترول و تریگلیسیرد بالا و وزن بالا باید با احتیاط بیشتری آجیل مصرف کنند.
وی با اشاره به این که خود آجیل برای دیابتیها مشکل ایجاد نمیکند عنوان کرد: در صورتی که آجیل شور باشد باعث بالا رفتن فشار خون می شود.
رجب خاطرنشان کرد: توصیههای پزشکی در خصوص کودکان مبتلا به دیابت نسبت به بزرگسالان مبتلا به دیابت فرقی نمی کند و این کودکان نیز باید در حد معمول و اعتدال آجیل مصرف کنند.