آجيل بو داده بهتر است يا خام
كامران انوشه متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آجيل ها از نظر داشتن كالري و كاهش كلسترول خون براي بدن مفيدند.

وي تصريح كرد: مصرف حدود 10 تا 15 عدد از 4 مغز براي افراد توصيه مي‌شود اما براي افرادي كه چاق هستند بايد مراعات شود.

وي عنوان كرد: آجيل هاي بو داده آماده چون سريع در معرض اكسيداسيون قرار مي گيرند از مزه آنها مي‌توان تازه بودن و كهنگي آنها را فهيمد.

وي خاطر نشان كرد: هر چقدر مزه آجيل هاي آماده بسته بندي شده تندتر باشد درمعرض اكسيداسيون قرارگرفته است.

وي در نهايت گفت: آجيل هايي با طعم تند و روغن مانده نبايد مصرف شود زيرا در معرض اكسيداسيون قرار گرفته اند./ع2