اسکیموها کمتر به بیماری قلبی مبتلا می‌شوند
دکتر داوود کاظمی صالح متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: مصرف 170 گرم گوشت که می‌تواند سفید طیور، ماهی و یا گوشت قرمز باشد کافی و مناسب است.
 
وی افزود: البته شایان ذکر است : مصرف مقادیر متوسط از گوشت قرمز به شرط آنکه لخم و بدون چربی باشد می‌تواند مجاز باشد.
 
کاظمی صالح بیان کرد: به منظور کاهش کلسترول، گوشت ماهی از گوشت قرمز لخم و بدون چربی نیز بهتر است و در اسکیموها که ماهی زیاد مصرف می کنند میزان بروز بیماری قلبی کم است.
این متخصص گفت: در بین طیور گوشت غاز و اردک حاوی مقادیر بیشتر چربی هستند ولی گوشت جوجه و بوقلمون چربی کمتری دارد.اما به هر حال گوشت سفید طیور بر گوشت قرمز چرب ارجح است.
دکتر کاظمی صالح تاکید کرد: به خاطر داشته باشید پوست طیور را جدا نمایید زیرا بیشتر چربی آنها در پوستشان ذخیره است./ز2