همهی خانوادهها دارای دستورات آشپزی خاصی هستند که از بزرگان فامیل و پیشینیان برای آنها باقی مانده است اما گاهی اوقات نیاز است تا بازنگری در آنها صورت گیرد.

به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، به نقل از ساینس دیلی، بعضی از روش های پخت غذا در قدیم در حال حاضر از لحاظ بهداشتی و سلامت مفید نیستند و میباید شیوهی جدیدی برای آن در نظر گرفت.
گفتنی است: بسیاری از غذاها را که در گذشته به صورت سرخ کرده مصرف میشدهاند و انواع غذاها با آن درست میشدهاند، تحت نظر متخصصان تغذیه و روش های نوین آشپزی میتوان به صورت پخته و یا بخار پز شده مورد استفاده قرار داد و در نتیجه چربی کمتری جذب بدن میشود و به حفظ سلامت و تندرستی بدن کمک شایانی خواهد کرد.
برای سلامتی بدن و جلوگیری از بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای قلبی بهتر است که از مصرف غذاهای چرب و پر روغن جلوگیری نمود و غذاهای سالم برای اعضای خانواده فراهم نمود./ح