به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از ساينس ديلي ، مصرف كم نمك
سبب افزايش جذب پتاسيم در خون افراد مي شود كه افزايش پتاسيم سبب جلوگيري از بروز
بيماري قلبي ، سكته هاي قلبي و مغزي مي شود و درنتيجه سبب افزايش سلامت و طول عمر
افرادمي گردد.
گفتني است پتاسيم از ميوه ها و سبزيجات وهمينطور حبوبات مانند لوبيا و نخود وجوددارد.
پزشكان توصيه مي كنند:تاافراد در طول روز كمتر از 3گرم نمك بخورند و به جاي افزودن نمك به انواع غذاها سعي كنند تا با استفاده از ليمو ترش و يا ادويه ها البته به ميزان لازم غذاها را طعم دار نمايندو ازمزه ي غذا به صورت طبيعي لذت ببرند./ع2