مرگ با طعم سوسیس و کالباس!
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران به نقل از وب‌ام‌ادی؛ پزشکان با انجام آزمایشاتی دریافتند نمک و مواد شیمیایی مصرفی برای حفظ کیفیت سوسیس و کالباس سلامت افراد را به خطر می‌اندازد.

ارتباط مستقیمی بین مصرف این گوشت‌های فراوری‌ شده و بروز سرطان و بیماری های قلبی و عروقی وجود دارد.علاوه بر این افرادی که به میزان زیادی از این گوشت‌ها استفاده می‌کنند افراد چاقی هستند که توجهی به وضعیت سلامتشان‌ ندارند.

از افراد مورد بررسی 10 هزار نفر بر اثر ابتلا به سرطان و 5 هزار نفر بر اثر مشکلات قلبی جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین همبرگر از گوشت های فراوری‌ شده تهیه می‌شود و میزان مصرف آن بسیار باید کاهش یابد.