500 میلیون نفر در دنیا دچار حساسیت هستند
دکتر علی اکبر سیاری، فوق تخصص گوارش کودکان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه حساسیت غذایی از جمله عواملی است که سلامت کودکان را به خطر می اندازد گفت : این نوع حساسیت در شیرخواران و کودکان شایع تر است .

وی با اشاره به اینکه بیش از 170 ماده غذایی باعث واکنش ایمنی در بدن می شوند اظهار کرد : شیر ، تخم مرغ ، بادام و بادام زمینی ، گندم و سویا شایع ترین مواد غذایی هستند که ایجاد حساسیت می کنند .

این فوق تخصص گوارش با بیان اینکه در دنیا 200 تا 500 میلیون نفر دچار حساسیت غذایی هستند اظهار کرد : حساسیت غذایی ممکن است در پوست ، گوارش ، تنفس ، قلب و عروق و ... باعث بروز تظاهرات شود .

وی در پایان با اشاره به اینکه حساسیت غذایی در پوست به صورت کهیر حاد ، اگزما ، یا به صورت تورم بافت عمقی در زیر پوست ، زبان ، دست و پا و اتفاق بیافتد خاطرنشان کرد: تظاهرات آنافیلاکسی یا تظارهران عمومی به صورت خارش اطراف دهان ، احساس گرمی ، ضعف و ترس و برافروختگی و ... ایجاد می شود ./ ح