مشهد/
معماری اسلامی ایرانی در مشهد به صورت پایلوت عملیاتی می شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد محمدهادی جاوید همایش روز معمار که در دانشگاه خیام مشهد برگزار شد، اظهار داشت: تاکیدات رهبر معظم انقلاب در مسایل مربوط به معماری و شهرسازی اسلامی و ایرانی سبب شد تمام مسوولان در این زمینه به بیان مشترکی دست پیدا کنند و در جهت عملیاتی شدن این مهم اقداماتی انجام دهند.

وی گفت: همچنین به پیشنهاد انجمن معماران انقلاب اسلامی و با توجه به وجود زیرساخت های مناسب، مشهد به عنوان شهر پایلوت برای پیاده کردن معماری اسلامی انتخاب شد.

جاوید با بیان اینکه معماری نشان دهنده تمدن و فرهنگ شهرهاست، تاکید کرد: در بین هنرهای مختلف، هنر معماری می تواند ما را با اتفاقات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی گذشته آشنا کند.

وی افزود: امروزه آثار بسیار ارزنده ای در حوزه معماری در شهرهای کشور نظیر اصفهان، کرمان، یزد، کاشان وجود دارد که حس تعلق، زیبایی و ایرانی بودن را به ما منتقل می کند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد به ظرفیت دانشجویان در زمینه معماری اسلامی اشاره و اظهار کرد: دانشجویان دارای توان و ظرفیت بالقوه ای در زمینه های مختلف به ویژه در حوزه شهرسازی و معماری هستند که باید از وجود آنها در کارهای اجرایی استفاده کرد/س