عسگري در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
كانديداتوري چهره‌هاي سياسي در شوراهاي شهر نقض حقوق شهروندي نيست
"يداله عسگري" در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به كانديداتوري برخي چهره‌هاي سياسي در انتخابات شوراهاي شهر و روستا، اظهار داشت: چهره‌هاي سياسي براي مردم شناخته شده هستند و نمي‌شود صرف اين كه سياسي هستند آنها را از كانديداتوري براي شوراه منع كرد.

اين حقوقدان افزود: مطابق قانون همه چهره‌هاي شاخص مي‌توانند در انتخابات شوراها ثبت نام كنند و قانون منعي در اين زمينه قرار نداده است.

وي با بيان اين كه تجربه شوراهاي شهر و روستا در كشورمان بسيار جوان است، اظهارداشت: شوراهاي شهر نقش كليدي در اداره شهرها و آباداني كشور دارند بنابراين حضور افراد شاخص و با تجربه در اين شوراها ضروري است.

عسگري تاكيد كرد: ورود افراد بي تجربه به شوراهاي شهر نقض حقوق شهروندي است و تا زماني كه چنين افرادي در اين شوراها حضور داشته باشند قطعا توسعه و پيشرفتي هم حاصل نخواهد شد.

اين حقوقدان خاطرنشان كرد: شوراهاي شهر و روستا بازوي توانمند دولت براي اداره امور شهرها و روستاهاي كشور محسوب مي‌شوند و  بايد افراد خوش فكر و شاخص به اين عرصه ورود پيدا كنند.

گفتني است؛ چندي پيش "احمد صادقی" دبیر تشکل خدمتگزاران آبادانی و پیشرفت گفت: در شوراهای شهر و روستا عمده بحث و موضوعات مربوط به عرصه اجتماعی مطرح است و حضور افراد سياسي در اين شوراها نقض حقوق شهروندی است.

انتهاي پيام/