"سيامك صفري" در نشست خبري عوامل سريال "آب پريا"تاكيد كرد:/5
تفكري از جنس "اپوش" را دنبال نكنيد
به گزارش خبرنگار حوزه راديو تلويزيون باشگاه خبرنگاران حاضر در محل نشست خبري عوامل سريال "آب پريا" در باشگاه خبرنگاران، "سیامک صفری‌" با اشاره به نقش "اپوش"‌در اين مجموعه تلويزيوني در اين نشست گفت: امیدوارم آشنایی و دوستی بچه‌ها با شخصیت "اپول‌" منجر به این نشود که تفکری‌ از جنس "اپوش" را دنبال کنند.



"امیرحسین صدیق‌" تصریح کرد: در این مدت فعالیت‌هایی انجام داده‌ام که برخی از آنها کمتر دیده شده است.
"مرضیه برومند‌" اظهار داشت: به طور کلی، تمام کارهایی که انجام دادم، یک حرف را می‌زند و تفاوت آن در قصه‌ها است.
وی ادامه داد: "آب‌پریا" برای عید و ایام نوروز ساخته شده بود بلکه برای پخش یک روز در طول هفته تولید شده بود تا بیننده فرصت تفکر روی آن را داشته باشد اما به دلیل دیر ‌آماده شدن اثر و تناسب آن با فصل بهار، در نوروز پخش شد.
"برومند‌" خاطر نشان کرد: از بازتاب سریال "آب‌پریا" بسیار راضی هستم و هنوز هم با وجود اتمام پخش این سریال با مخاطبان سریال ارتباط بسیاری داریم.
وی ادامه داد: با وجود آنکه ساعت پخش سریال، زمان مناسبی نبود اما خوشحالم که این اثر توانست مخاطبان را جذب کند./ص