خوزستان/
50 میلیون مترمکعب گاز در شرکت نفت فلات قاره تولید می‌شود
به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ سعید ازکات در حاشیه مراسم آغاز عملیات بارگیری و نصب جکت FYA پروژه «فروزان» در شرکت تاسیسات دریایی خرمشهر و در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار کرد: با توجه به اینکه سیاست‌های تامین خوراک گاز و پتروشیمی برای تولید محصولات بر عهده شرکت نفت فلات قاره قرار داده شده است، این شرکت طرح مطالعاتی تامین خوراک گاز این شرکت‌ها را برنامه‌ ریزی کرده و در حال انجام کار است.

وی افزود: البته با توجه به اقدامات انجام شده، کمبود گاز جبران شده است اما اگر فازهای بعدی آغاز به فعالیت کنند نیاز به گاز در شرکت‌ها و سکوها افزایش خواهد یافت.

رئیس واحد برنامه‌ریزی و هماهنگی تعمیرات مدیریت امور تولید شرکت نفت فلات قاره تصریح کرد: اگر بتوانیم لوله‌های خوراک گاز را عملیاتی کنیم در فاز نخست پروژه شرکت نفت فلات قاره این شرکت 50 میلیون مترمکعب گاز تولید می‌شود.

*غلبه بر تحریم‌ها

وی ادامه داد: شرکت تاسیسات دریایی، شرکت بزرگی است که حجم زیادی از پروژه‌ها را در حال انجام دارد و با عملکرد مطلوب در راستای تحقق آنها گام برمی‌دارد.

ازکات در پایان گفت: با وجود همه تحریم‌ها محدودیت‌ها و تاخیراتی که در زمینه پروژه‌های نفتی برای کشور ما وجود دارد اما متخصصان و مهندسان داخلی کشورمان با غلبه بر تحریم‌ها همچنان خلاق و مبتکرانه رو به پیشرفت گام برمی‌دارند./س