کرمانشاه/
فلزجیوه، خطر دیابت را تشدید می‌کند!

به گزارش باشگاه خبرنگاران سنندج

این مطالعه نشان داد: افرادی که در سنین جوانی، زیاد از موادغذایی آلوده به این فلز استفاده می کنند در دوران سالمندی و میانسالی، 65 درصد بیشتر با خطر ابتلا به دیابت نوع دوم مواجه می‌شوند.

این مطالعه که به سرپرستی دکتر «کا - هی» متخصص همه‌گیرشناسی دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ایندیانا در آمریکا انجام گرفته برای اولین بار ارتباط بین دیابت و جیوه را در انسان‌ها نشان می‌دهد.
،منبع اصلی دریافت جیوه در انسان‌ها، مصرف ماهی و صدف خوراکی است که این روزها به دلیل افزایش آلودگی‌های زیست محیطی، ردپاهایی از این عنصر فلزی در محصولات خوراکی دریایی به میزان قابل توجهی یافت می‌شود. /ب