چاشنی مغزتان را بشناسید!
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ کورکومین(که یکی ماده شیمایی در ادویه کاری است) سلولهاي ايمني از نوع ماکروفاژ را تحریک می کند تا " بتاآمیلوئید"  پروتئینی که پلاک های مغزی در بیماران آلزایمری را تشکیل  می دهد) پاک کند.

 این ماده شیمایی جزء فعال در ترکیبات " کورکومینوئیدی" ( ماده طبیعی یافت شده در ریشه زرد چوبه است"

 زرد چوبه عنصر اصلی در پودرهای کاری است و برای محافظ مغز در برابر بیماری های بسیاری مانند فراموشی و آلزایمر نیز به کار می رود.

نکته: ادویه کاری را تا جایی که می توانید چاشنی بسیاری از غذاهای خود قرار دهید تا در آینده کم تر دچار مشکلات مغزی، آلزایمر و فراموشی شوید.