به
گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران ؛پزشکان در جدیدترین تحقیقات
یافتهاند که مادرانی که رژیم غذایی سالم دارند به مراتب بیشتر از مادرانی
که از غذاهای فرآوری شده و فست فود تغذیه میکنند، شانس موفقیت در عمل IVF
دارند.گفتنی است: پزشکان به این مادران توصیه میکنند: تا در صورت عدم داشتن مشکلات تندرستی و با مشاوره با پزشک معالج رژیمی حاوی پروتئین بالا و کربوهیدرات کم داشته باشند و همنیطور شیر، تخم مرغ و روغن زیتون را هم حتما در برنامه غذایی خود جای دهند.
بررسیها نشان میدهند، مادرانی که از این رژیم غذایی خاص پیروی کردهاند در حدود 80درصد موفقیت در عمل IVF داشتهاند.
البته پزشکان توصیه میکنند: تا مادران مواظب چربی و فشارخون خود نیز باشند و این رژیم را تحت نظارت پزشک انجام دهند.بررسی بر روی این دستاورد همچنان ادامه دارد./ع2