به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران: مصرف اسیدهای چرب امگا 3، و دیگر
مواد مغذی و یا ویتامینها و مواد آنتی اکسیدان مانع از بروز AMD در
سالمندان نمیشود، بلکه تنها میتواند ریسک ابتلا به بیماری را در افراد کمتر کند
اما حفاظت 100درصد در آنها ایجاد نمیکند.
گفتنی است: بیماری AMD یک بیماری ژنتیکی چشمی در افراد است که در بعضی سالمندان به تدریج پیشرفت میکند و در نهایت ممکن است منجر به نابینایی یک یا هر دو چشم فرد شود.
بررسیها نشان میدهند: افراد سالمند برای اطمینان از وضعیت سلامت چشمان خود به طور دورهای به پزشک مراجعه نمایند.
داشتن یک رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات تازه و همینطور ویتامین E، C و بتاکاروتن میتواند ابتلا و پیشرفت AMD را تا حد زیادی کاهش بدهد، این نتایج با تحقیق بر روی 4000 بیمار در رده سنی 50 تا 85 سال بدست آمده است./ع2