در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه امیرکبیر مطرح می شود:
حضور دختران در رشته مکانیک آری یا خير؟
به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران ؛ابوالفضل عبدالملکی دبیر اجرایی سومین دوره هفته مهندسی ساخت و تولید دانشگاه امیرکبیر گفت:پایه ریزی در خصوص برگزاری این برنامه از اوایل بهمن سال 90 آغاز شد و تا کنون ادامه داشت که در این راه با مشکلات متعددی مواجه بودیم اما موفق شدیم این همایش را با پتانسیل بالا اجرا نماییم .

 وی افزود:در کنار سمینارهاوکارگاه های برگزار شده نمایشگاه نیز توانستیم برگزار کنیم که ارتباط دانشجویان با صنعت برقرار شود.

عبدالملکی در خصوص مشکلات برگزاری برنامه هفته مهندسی ساخت و تولید گفت: به علت اینکه دانشجو بودیم ارتباط با صنعت نداشتیم که با همکاری دو تن از اساتید این مشکل مرتفع شد.

وی ادامه داد: هر همایشی که در سطح دانشجویی برگزار می گردد نیاز به حمایت مالی دارد که انجمن علمی در این زمینه همکاری فراوانی با ماداشت.

عبدالملی تصریح کرد: همایشی که در چند روز آینده سمینار و کارگروه های تخصصی برگزار می شود  به وسیله یک تیم کاملا دانشجویی فراهم شده است که حمایت اساتید را به همراه داشت.

وی خاطر نشان کرد:یکی از موضوعات این همایش بررسی حضور دختران در صنعت است که در حال حاضر فارغ التحصیل یا در حال تحصیل در رشته مهندسی مکانیک هستند.