قم/
علم جاده بهشت و جهل مسیر جهنم

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، آیت‌الله مکارم‌شیرازی عصر دیروز در جمع طلاب جامعة المصطفی العالمیه در قم فرا رسیدن ماه رجب و سالروز میلاد امام باقر(ع) را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: از جمله افتخارات این امام همام می‌توان به علوی بودن پدر و مادر بزرگوارشان اشاره کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه فیض الهی نامحدود است گفت: هر فرد به تناسب ظرفیت خود از این فیض بهره مند می‌شود و کسانی که خواستار استفاده بیشتر هستند باید ایمان و معرفتشان را افزایش دهند تا ابتدا ظرفیتشان بیشتر شود و پس از آن بتوانند از فیض ناب الهی بیشتر بهره‌مند شوند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: وسعت فکر دارای ابزارهایی است که علم از جمله آنهاست؛ خلوص نیت هم گنجایش وجودی انسان را افزایش می‌دهد و در نتیجه همه اینها بهره آدمی از فیض الهی هم بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس آنچه از روایات ما رسیده مردم به سه گروه تقسیم می‌شوند؛ عالمان ربانی که علاوه بر بهره‌مندی واسطه فیض به دیگران هم هستند و رسیدن به این درجه باید سرلوحه برنامه‌های همه انسان‌ها باشد؛ طلاب خارجی هم که در ایران تحصیل می‌کنند باید با هدف نورافشانی علمی و معنوی با جدیت دروس خود را بخوانند و آماده تبلیغ دین شوند/س