درهفته گذشته بیش از یک هزار و پانصد عمل جراحی در مراکز درمانی دولتی استان انجام شده است.
به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در هفته گذشته تعداد 8 هزار و 554 نفر در مراکز درمانی استان به صورت اورژانسی پذیرش و ویزیت شدند افزود: از این تعداد 1 هزار و 442 بیمار در بخش بستری اورژانس های بیمارستانی تحت مراقبت قرار گرفتند.
دکتر محمود پرهام تعداد جراحی های انجام شده در این مدت را یک هزار و 541 مورد اعلام کرد و گفت: از این تعداد 361 جراحی به صورت اورژانسی و 1029مورد جراحی هم به صورت الکتیو انجام شده است.
وی بخش دیگری از جراحی ها را مربوط به عمل های سزارین عنوان کرد و اظهار داشت: در این مدت 151 عمل زایمان سزارین و 154 مورد زایمان طبیعی در مراکز دولتی ثبت شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: در هفته گذشته 8 هزار و 917 بیمار نیز در درمانگاه های بیمارستان های دولتی استان ویزیت شدند./س