بجنورد/
توهین به داوطلبان و تبلیغات خارج از زمان تعیین شده تخلفات انتخاباتی است.
  به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، کیخسروی امروز در جلسه این ستاد بر ممنوعیت استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات انتخاباتی تاکید کردوگفت : استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات انتخاباتی به هر شکل ممنوع است و با متخلفین طبق قانون برخورد می شود.

رئیس کل دادگستری استان همچنین استفاده از موقعیت شغلی و مکان های غیر مجاز برای تبلیغات را از دیگر مصادیق جرایم و تخلفات انتخاباتی عنوان کرد.

فرماندار شهرستان بجنورد بابیان اینکه همه تمهیدات برای برگزاری انتخاباتی پرشور و حداکثری فراهم است ،گفت: در مجموع در بجنورد از بین داوطلبان شرکت در شورای شهر /صلاحیت یازده نفر تایید نشد.

در این جلسه همچنین اعضای جلسه با تاکید بر صرفه جویی در تبلیغات انتخاباتی از ناحیه داوطلبان شوراها و ریاست جمهوری /تصمیماتی را درباره نظارت بر تبلیغات در فضای پیامکی / ممنوعیت تبلیغات در مکان های دولتی و احداث ستاد های تبلغاتی در غیر از مکان های شلوغ شهر اتخاذ کردند/س