جشنواره حضرت علی اکبر(ع)؛
شور و نشاط جدید برای جوشش علمی
به گزارش خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران؛ پنجمین جشنواره تخصصی حضرت علی اکبر (ع) در حوزه علم ، فناوری با حضور دکتر جلیل دارا، مدیر کل دفتر فرهنگی وزارت علوم، دکتر غلامرضا خواجه سروی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان و جمعی از دانشجویان نخبه کشوری و اساتید در ای حوزه در دانشگاه الزهرا برگزار شد. 

به گفته جلیل دارا برگزاری این جشنواره در کنار سایر فعالیتها شور و نشاط جدیدی برای جوشش علمی در کشور ایجاد کرد.

وی همچنین افزود: یکی از نیازها در فضای جامعه علمی فراهم کردن فضایی جهت شکوفایی استعدادها و خلاقیت ها است. 

دارا با بیان اینکه در همه دانشگاه ها با سیل عظیمی از اختراعات و ابداعات مواجه می شویم تصریح کرد: این همایش ها بهانه ای برای تقدیر از گوشه ای از این نو آوری هاست. 

وی توجه به اخلاق را اصلی ترین وظیفه بعد تولید علم در دانشگاه ها دانست و خاطر نشان کرد: بی شک این پیشرفت انسانی که در دانشگاه ها است مدیون اخلاق مداری می باشد./ح