سنندج/
بهره برداری از دستگاه ایکس ری در مرز باشماق مریوان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، در این مراسم که با حضور مدیر کل گمرکات کشور و جمعی از مسئولان استان کردستان در مرز باشماق برگزار شد، دستگاه ایکس ری به بهره برداری رسید.
به گفته محمد شهبازی مدیر کل گمرکات کردستان این دستگاه به منظور کنترل کالاهای جاسازی شده کامیون ها در محل ورود و خروجی گمرک نصب شده است.
وی مزایای این دستگاه را کاهش قاچاق به کشور و منترل دقیق کالاها عنوان کرد و افزود: ارزش مالی این سامانه 5 میلیون یورو بوده است.
شهبازی با بیان ایبکه زمان لازم برای نظارت برهر کامیون به طور متوسط 30 دقیقه است، خاطر نشان کرد: از زمان راه اندازی این دستگاه خروج سوخت قاچاق توسط کامیون و اتوبوس ها به شکل چشمگیری کاهش یافته است.
دستگاه ایکس ری با مشارکت 3 شرکت چینی تولید و نصب شده و قابلیت سرویس دهی به 50 تا 100 خودرو در طول روز را دار  است.