حسینی پور در همایش انتخاباتی جلیلی:
باید گفتمان انقلاب را در عرصه فرهنگ و اقتصاد عملیاتی کنیم
به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، سید ناصر حسینی پور نویسنده کتاب "پایی که جا ماند" در اولین همایش انتخاباتی سعید جلیلی که در ورزشگاه شهید افراسیابی برگزار شد گفت: آدم‌هایی که راه پذیرش آقایی و سروری مکتب اهل بیت(ع) را انتخاب کردند، باید در دنیا سختی بکشند.

وی ادامه داد: فرزندان روح الله و بچه‌های دفاع مقدس راه سروری و سالاری مکتب اهل بیت(ع) را انتخاب کرده‌اند.


وی با بیان اینکه باید رئیس جمهوری را انتخاب کنیم که براساس گفتمان انقلاب اسلامی حرکت کند اظهارداشت: ما گفتمان انقلاب اسلامی را در عرصه دفاع مقدس عملیاتی کردیم و پیروز شدیم.

حسینی‌پور تصریح کرد: گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه فرهنگ و اقتصاد میدانی نشده و اگر این مسئله اتفاق می‌افتاد ما به قله‌های بلندی که انقلاب ترسیم کرده است می‌رسیدیم.


نویسنده کتاب پایی که جا ماند در پایان تاکید کرد: برای پست ریاست جمهوری نیاز به فردی داریم که شرایط و موقعیت انقلاب اسلامی را بفهمد و بشناسد.

انتهای پیام/