اصفهان/
تولیدات سالیانه کارخانه دیار خودرو به 30 هزار دستگاه می‌رسد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، محمد تقی حسن خانلو، در نشست خبری خود با خبرنگاران، گفت: این کارخانه با مساحت 14 هکتار در گلپایگان احداث می شود و در حال حاضر سازه نخست ساختمان‌های تولیدی و اداری آن به بهره برداری رسیده است.

وی تصریح کرد: این کارخانه تولیدات خود را با تولید خودرو سواری "وانت" آغاز کرده است و به زودی، "خودروی سواری" نیز تولید می‌کند.

مدیرعامل شرکت خودروسازی دیار خودرو افزود: این کارخانه بیش از 3 هزار و 300 متر مربع سالن در زمینی بیش از 20 هزار متر مربع در مناطق مختلف صنعتی شهرستان گلپایگان به عنوان "انبار" اجاره کرده است.

حسن‌خانلو بیان کرد: با اجرای مراحل ساخت بعدی این کارخانه تا پایان سال، 2 هزار و 500 شغل، تا آخر سال ایجاد می‌شود.

وی همچنین به گرفتن مجوز تولید سواری "ون"، "یو اس پی" و آمبولانس اشاره کرد و گفت: این خودرو یکی از استانداردترین خودروی به روز دنیا است که از تولیدات کشور چین و سرهم کردن آن به وسیله شرکت خودروسازی دیار خودرو انجام می‌شود

مدیرعامل شرکت خودروسازی دیار خودرو تاکید کرد: 20 درصد از قطعات خودرو، به وسیله این کارخانه و بقیه از کشور چین وارد می‌شود که قصد داریم در آینده تمامی ساخت این خودرو را در گلپایگان انجام دهیم.

حسن‌خانلو با اشاره به تولید خودرو "وینگل 5" گفت: این محصول با استاندارد روز اروپا برابری کرده و از امتیاز "یورو 4" بهره‌مند است که قیمت فعلی این خودرو به قیمت 54 میلیون پیش فروش می‌شود./ب