تغذيه مناسب، نقش مهمی در پيشگيری از استرس در زمان امتحان دارد
 به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دکتر زهرا عبداللهی  ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: تغذيه مناسب در فصل امتحانات به تمرکز و يادگيری دانش‌آموزان کمک می‌کند و دانش‌آموزان می‌توانند با تغذيه مناسب و استراحت کافی بازده فکری خود را افزايش دهند .

  وی افزود: غذاهايی مانند سوپ جو و همچنين کاهو، شير، دوغ و ماست حاوی لاکتوسين هستند که اين ماده خاصيت آرامش بخشی دارد و توصيه می‌شود شب قبل از امتحان از اين گروه مواد غذايی مصرف شود زيرا باعث کاهش استرس در دانش‌آموزان می‌شود .

  اين متخصص تغذيه با اشاره به اين که ميوه و سبزی در سلامت فکر نقش مهمی دارد، افزود: موادی که دارای سيتين هستند مانند زرده تخم مرغ، بادام زمينی، گردو و جوانه‌ها در تکامل مغز و سلول‌های مغزی بسيار مؤثر هستند و مصرف آنها در فصل امتحانات به دانش‌آموزان توصيه می‌شود .

  وی تصريح کرد: تحقيقات نشان می‌دهد که حافظه کوتاه مدت با خوردن مواد قندی ارتباط دارد و بهتر است دانش‌آموزان از صبح امتحان مواد قندی که سريع آزاد می‌شوند مانند آب ميوه، عسل، مربا، و چای شيرين مصرف کنند .

  دکتر عبداللهی به دانش‌آموزان توصيه کرد: از مصرف زياد قهوه و چای پررنگ، خودداری کنند و مصرف روزانه يک ليوان شير را برای ايجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان فراموش نکنند . /ح