قم/معاون فرهنگی مرکز تحقیقات و طرح‌های کاربردی حجاب ریحانة النبی؛
گفتمان‌های حجاب در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حجت‌الاسلام محمد باقی با اشاره به طرح خوش‌حجابی اظهار کرد: این طرح در ادامه طرح حجاب ریحانة النبی ویژه گروه سنی هفت تا 14 سال اجرا می‌شود و تثبیت حجاب در دانش‌آموزان خوش‌حجاب را پیگیری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در شهرهای قم، ارومیه، کاشان، ساری و مشهد در ایام تابستان اجرا می‌شود.

معاون فرهنگی مرکز تحقیقات و طرح‌های کاربردی حجاب ریحانة النبی ادامه داد: تاکنون 750 نفر در ارومیه، 500 نفر در ساری، 400 نفر در مشهد، 400 نفر در کاشان و 350 تا 400 نفر در قم با تشکیل پرونده در طرح خوش‌حجابی پذیرفته شده‌اند.

وی تصریح کرد: برگزاری مسابقات، برنامه‌های آموزشی، ورزشی و تفریحی از جمله برنامه‌هایی است که برای افراد خوش‌حجاب در ایام تابستان در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: حجاب و آزادی، پاسخ به شبهات، حجاب از دیدگاه مکاتب و حجاب در ادیان در این گفتمان مطرح می‌شود و کارشناسان حجاب به هدایت مباحث در این گفتمان‌ها می‌پردازند./س