قم/
رتبه نخست قم در بهره‌ وری فعال از ناوگان راهداری
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، مصطفی عباسی با اشاره به ارائه جدول مقایسه‌ای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای وزارت راه و شهرسازی در خصوص آمار ماشین‌آلات مجهز به سامانه GPS گفت: خوشبختانه با تمهیداتی که در خصوص آماده‌سازی و فعالیت ناوگان راهداری این اداره کل اندیشیده شده بود توانستیم همچون مراحل پیشین، رتبه برتر کشوری را در استفاده و فعالیت ناوگان جاده‌ای کسب کنیم.

وی با اشاره به تجهیز اکثر خودروهای ناوگان راهداری این اداره کل به سامانه GPS بیان کرد: با توجه به ثبت ترددهای ناوگان راهداری در مرکز مدیریت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، کسب رتبه برتر نخست کشوری در سه مرحله متوالی، نشان از فعالیت بهینه و حداکثری گشت‌های راهداری و دیگر خودروهای این اداره کل دارد.

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی استان قم بیان کرد: رتبه بندی ناوگان راهداری کشور در استان‌های مختلف براساس تعداد ماشین‌آلات فعال و میانگین مسافت طی شده محاسبه می‌شود که در اردیبهشت سال جاری به ترتیب استان‌های قم، کهکیلویه و بویراحمد و یزد رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند./س