حبیب اله کاسه ساز:
15 برنامه جامع " فرهنگی – هنری" به شورا ارائه دادم/ ساخت و سازهای پردیس ملت یکی از برنامه هایم است
حبیب اله کاسه ساز تهیه کننده سینما در خصوص تایید صلاحیتش در کاندیداتوری شورای شهر به خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران گفت: صلاحیتم در شورای شهر تایید شده و در حال حاضر مشغول ارائه برنامه و تبلیغات هستم.

وی در خصوص مشکلات تائید صلاحیتش افزود: در ابتدا مشکلی در جهت صلاحیتم در کاندیداتوری شورای شهر پیش آمده بود که خوشبختانه با پیگیری ها و نظارت های اداره نظارت مشکل بودجه به وجود آمده حل شد و در انتها صلاحیت حضورم در این حوزه را تایید کردند.

کاسه ساز در مورد برنامه هایش در این حوزه اظهار داشت: 15 برنامه جامع فرهنگی- هنری و خدماتی به شورا ارائه دادم و امیدوارم با حضورم بتوانم سطح فرهنگی  و هنری کشورم را ارتقاء دهم.

وی تصریح کرد: قصد دارم بر روی ساخت و ساز های پردیس ملت و مشکلات معیشتی هنرمندان برنامه ها و راه حل هایی را ارائه دهم و قدری از مشکلات موجود هنرمندان بکاهم.

وی خاطر نشان کرد: امیدوارم بتوانیم با حضورمان در شورا قدمی در راستای شکوفایی این هنر و ارتقا سطح فرهنگی و هنری جامعه مان برداریم./ي2