بيرجند/
افزایش 21 درصدی اشتغال در تولیدات گلخانه ای خراسان جنوبی
 

به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به فعال بودن 165 گلخانه در استان گفت : اشتغال گلخانه های خراسان جنوبی از 381 نفر در سال 90 به 461 نفر در حال حاضر افزایش یافته است .

هادربادی سطح زیر کشت گلخانه های استان را 52 هکتار اعلام کرد و افزود : در گلخانه های استان انواع محصولات از جمله خیارسبز ، گوجه و انواع فلفل کشت می شود .

وی گفت : سالانه 32 هزار و 500 تن محصول به ارزش 32 میلیارد و 500 میلیون تومان از گلخانه های خراسان جنوبی برداشت می شود که 20 درصد آن در داخل استان مصرف و 80 درصد به خارج استان صادر می شود .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ارائه تسهیلات بانکی کم بهره از محل اعتبارات کارگروه توسعه بخش کشاورزی و کمکهای فنی و اعتباری را از جمله خدمات این سازمان به متقاضیان فعالیت در بخش گلخانه ها برشمرد .

استفاده بهینه از آب ، بهره گیری از فضا بجای سطح ، کاهش خسارت ، ایجاد اشتغال مزایای کشت گلخانه ای مزایای کشت گلخانه ای است .

خراسان جنوبی به دلیل داشتن روزهای آفتابی بسیار ، شرایط مطلوبی برای توسعه کشت گلخانه ای دارد ./س