ظرفيت توليد شير و گوشت در ايران فراتر از نياز داخلي

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران ،سعيد سلطاني سروستاني در مصاحبه با راديو اقتصاد گفت: در زماني که جمعيت کشور 36 ميليون نفر بود حدود 80 درصد نياز لبني و گوشت قرمز کشور وارد مي شد و هم اکنون با 76 ميليون نفر جمعيت مي توانيم براي صادرات هم برنامه ريزي کنيم و پارسال 15500 تن شيرخشک صادر کرديم.
مديرعامل اتحاديه سراسري دامداران كشور با اشاره به طرح خوکفايي در توليد گوشت قرمز گفت : اين طرح لوازم خاص خود را دارد و بايد ابزارهاي سياستي و مالي آن هم فراهم شود که هر زمان تحقق يابد اين طرح هم به ثمر مي نشيند و مي توانيم در حوزه دامداري و توليد محصولات لبني ، حماسه
اقتصادي خلق کنيم.
آقاي سلطاني اظهار داشت : براي حمايت از توليد شير و گوشت قرمز كشور بايد امور برنامه ريزي را به تشکل هاي تخصصي اين حوزه بدهيم و نحوه توزيع و قيمت گذاري نهاده
هاي دامي هم ساماندهي شود.

وي افزود: ظرفيت توليد زيادي داريم که بايد فعال شود و به راحتي مي توانيم همه نيازهاي داخلي و گوشت قرمز را تأمين کنيم.
سعيد سلطاني گفت :‌ در ماه‌هاي عادي حدود 85 هزار تن گوشت قرمز در کشور مصرف مي‌شود که در برخي زمان ها مانند ماه مبارک رمضان به حدود 100 هزار تن مي‌رسد.
وي افزود: با جلوگيري از خروج غيرمجاز دام زنده و قاچاق آن
، مي‌توانيم با افزايش ظرفيت توليد، گوشت قرمز مورد نياز کشور را در داخل توليد کنيم.

سلطاني گفت : 10 درصد نياز کشور به گوشت قرمز وارد مي شود که با افزايش بهره وري مي توان برطرف کرد اما بايد قاچاق دام به خارج از کشور حذف شود و کشتار گوساله ها با وزن 17 کيلوگرم به 35 کيلوگرم برسد.