اراک/
تولید 800 تن مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان مرکزی

حسینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت : تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک از سال گذشته در استان آغاز شد که طی آن 400 تن مرغ سبز در استان تولید و روانه بازار مصرف شد که تلاش داریم این میزان را به دو برابر افزایش دهیم.

وی افزود : متأسفانه سال گذشته عدم ثبات در بازار قیمت نهاده‌ها مشکلاتی را برای تولید مرغ به وجود آورد که این مشکلات اجازه برآورده شدن انتظارات را از واحدها سلب کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت : هم اکنون مشکلاتی که در زمینه تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در استان وجود دارد مشکلاتی است که گاها با کشتارگاه‌ها داریم که می‌کوشیم این مشکلات را برطرف سازیم.

حسینی افزود: تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک از تابستان سال گذشته برای نخستین‌بار در استان کلید خورد که 10 واحد در این زمینه فعال شدند.

به گفته وی، تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در راستای طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآورده‌های دامی صورت می‌گیرد./س