گیلان /
بررسی آلودگی ماهیان قزل آلای رنگین کمان در گیلان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، سرپرست دامپزشکی گیلان گفت : هزینه های این طرح از محل اعتبارات پژوهشی دامپزشکی گیلان تأمین شده و با همکاری موسسه تحقیقات شیلات ایران در حال انجام است .

عاقبتی افزود : در این طرح از مزارع پرورش ماهیان سردابی استان گیلان به صورت تصادفی از ماهی ، خوراک مصرفی و آب مورد استفاده در پرورش نمونه برداری شده است.

وی بااشاره به اینکه فلزات سنگین پس از ورود به بدن ماهی و انسان در بافت هایی مثل عضلات چربی ها و مغز تجمع یافته و باعث عوارض و مسمومیت می شوند، طرح پایش قزل آلای رنگین کمان در راستای تولید آبزیان سالم و تأمین سلامت جامعه اجرا می شود . / س