تبریز/
کمترین رد صلاحیت شده های کاندیداهای شورای اسلامی مربوط به آذربایجان شرقی است
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ،عباس فلاحی باباجان در جلسه شورای اداری شهرستان اهر شوراها را نماد اراده مردم در عمران و آبادانی شهر برشمرد و بر تعامل و همفکری و همکاری در توسعه عمران شهری با انتخاب افراد متعهد و متخصص تأکید کرد.

این مقام مسئول آرامش، پرهیز از تخریب و فرافکنی و رعایت قانون انتخابات را برای برگزاری یک انتخابات پرشور مهم ارزیابی کرد و بر تلاش همه جانبه در جهت حضور حداکثر و حماسی مردم تأکید کرد.

وی، در قسمتی دیگر از سخنان خود راه اندازی دانشکده پرستاری، اختصاص ردیف اعتباری برای دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی و آغاز عملیات اجرایی این دانشکده با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد ريال را برای توسعه مراکز آموزش عالی مهم ارزیابی کرد و اظهار امیدواری نمود با تداوم و پی گیری های لازم بتوانیم مقدمات تشکیل دانشگاه شیخ شهاب الدین اهری را فراهم نمائیم./س