رودهن/
انشعاب فاضلاب بیش از هزار واحد مسکونی طرح مسکن مهر پردیس نصب شد

ˈسیدمجید صالحیˈ در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن با بیان اینکه تامین زیرساخت های مورد نیاز ساکنان مسکن مهر یکی از اهداف و اولویت های برنامه کاری این شرکت است، اظهار کرد: در سال 92 تعداد انشعابات نصب شده در پردیس به یک هزار و 367 واحد مسکونی رسید که تاثیر بسزایی در حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی آبهای زیرزمینی دارد.

وی با اشاره به اجرای بیش از یک هزار و 600 متر طول شبکه جمع آوری فاضلاب افزود: این انشعابات فاضلاب در سایت های چناران یک، بهارستان سه، افرا، زیتون، نارون و سرو واقع در منطقه سرمایه گذاری مسکن در فاز سه شهر جدید پردیس واگذار شده است.

معاون شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران از برقراری انشعاب آب به تعداد یک هزار فقره در سایت های ساتراپ و هسا شهر پردیس خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت تأمین آب شرب و واگذاری انشعاب آب وفاضلاب به واحدهای احداث شده در قالب مسکن مهر که یکی از اولویت های شرکت است، این مهم انجام شد.

صالحی ادامه داد: کل عملیات آبرسانی از مخزن تا ورودی اراضی سرمایه گذاری مسکن (مسکن مهر) و شبکه توزیع داخلی سایت به طول حدود 5/1 کیلومتر با پیشرفت فیزیکی 100 درصد اجرا و اکثر انشعابات آب ورودی بلوک ها نصب و در حال بهره برداری است.

منطقه مذکور تحت پوشش مخزن شماره پنج پردیس با حجم ذخیره 1500 متر مکعبی است./س