تبریز/
پروتئین زیاد گیاهان علوفه ای عاملی برای کیفیّت نامطلوب سیلو

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزودن موادی مانند مَلاس که قند زیادی دارد برای ایجاد شرایط مناسب تخمیر توصیه می شود.

وی تشریح کرد: نوع موادی که برای سیلو کردن مصرف می شود در کیفیّت علوفه تهیه شده بسیار اهمیّت دارد.

عبداللّهی با عنوان نمودن راهکارهایی برای افزایش کیفیّت علوفه تولیدی ادامه داد: انتخاب بهترین رقم و به کار گرفتن مدیریت آگاهانه و فعال برای تولید یک محصول مرغوب در افزایش کیفیّت علوفه اثر زیادی دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاهی را برای سیلو کردن انتخاب کنید که به خوبی خُرد شده و به اندازه کافی مواد قندی داشته باشد.

وی اظهار داشت: زمان سیلو کردن باید از کافی بودن مقدار رطوبت گیاهان اطمینان حاصل شود.

عبداللّهی تاکید کرد: برای افزایش کیفیّت علوفه، مواد افزودنی را بر اساس دستور کارشناسان به توده سیلو شده، اضافه کنید./س