بعد از عمل جراحي بستني بخوريد
مريم سجادپور  کارشناس علوم تغديه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: بستني يکي از مواد غذايي ارزشمندي است که کالري و چربي اين نوع بستني‌ها به نوع خامه، زرده تخم‌مرغ، شير يا مواد شيرين کننده مصرفي در آن بستگي دارد که اين مواد غذايي در بردارنده ويتامين B2 و کلسيم است.

وي افزود: بستني از انرژي خاصي برخوردار است که بر  پايه لبني حدود چهار برابر بيشتر از شير چرب بوده است.

وي در ادامه گفت: اهميت تغذيه‌اي بستني وابسته به ميزان مصرف آن است.

سجادپور عنوان کرد: زياد کردن شکر يا چربي به بستني عامل کاهش قابل ملاحظه‌اي در شاخصه سنجش مواد مغذي است.

وي در خاتمه گفت: به افرادي که عمل انجام داد‌ه‌اند توصيه کرد: بعد از عمل از چندين وعده بستني استفاده کنيد تا بدنتان خنک شود و از گرگرفتي جلوگيري مي‌کند./ع2