در تغذیه سنتی ما جایگزین هایی برای تنقلات مضر وجود دارد
دکتر حمید رضا بهرامی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران افزود: الگوی تغذیه ای به سمت الگوی تغذیه وارداتی و متأثر از فرهنگ کسب و کار روز شده است و پخت و پز به سمت غذاهایی رفته که حداقل وقت را می گیرد و مصرف فست فودها نیز شایع شده است.

وی گفت: با الگوی ترویج تغذیه می توان این مشکلات را حل کرد برای آگاهی دادن به مردم باید جایگزین هایی ارایه کنیم.

بهرامی تصریح کرد: اسنک هایی که در بازار وجود دارد فرآوری مناسبی نداشته و مضر هستند ما در تغذیه سنتی خودمان اسنک هایی مانند برنج بو داده، گندم بو داده داریم که نه تنها مضر نیستند بلکه خاصیت نیز ندارند.

وی ادامه داد: با آموزش جامعه در سطوح مردمی و مؤثر است، باید به پزشکان از نظر علمی راجع به جایگزین های سنتی خود آگاهی دهیم.

پزشکان نیز به عنوان مروجان سلامت می توانند به مردم این تغذیه سالم را ترویج دهند./ع2