فارس/
انعقاد قرارداد های جديد با سرمايه‌گذاران نواحي صنعتي فارس

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس گفت : در قالب قراردادهای جدید بیش از 27 هکتار زمین در شهرک‌ها و نواحی این استان به سرمایه‌گذران داخلی و خارجی از جمله پاکستان و کره جنوبی واگذار شده است.

علی صداقت‌پور همچنین از بهره‌برداری از 18 واحد صنعتی در 3 ماه نخست امسال خبر داد و بیان کرد : برای بهره‌برداری از این واحدهای صنعتی بیش از 81 میلیون ریال سرمایه‌گذاری صورت گرفته و برای 183 نفر نیز اشتغالزایی شده است.

استان فارس با دارا بودن 67 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب رتبه سوم کشور را در اختیار دارد که از این تعداد 57 شهرک و ناحیه صنعتی در مرحله واگذاری زمین است و فارس در این زمینه نیز عنوان دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

صداقت‌پور افزود : هم‌اکنون یک‌ هزار و 526 واحد صنعتی با اشتغالزایی 20 هزار و 740 نفر در شهرک‌های صنعتی فارس در مرحله بهره‌برداری است./س