براي نخستين بار در كشور،
خشك كن ميوه و سبزيجات با حداقل سرمايه توليد شد
جواد خندقي پژوهشگر در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: در اكثر نقاط كشور به دليل مشكلات انبارداري مقدار زيادي از محصولات كشاورزي ضايع مي شوند كه روش خشك كردن براي نگهداري آن مفيد است و محصول توليد شده براي مصرف داخلي و صادرات مناسب است.

وي افزود: محصولاتي مانند هلو، گلابي، سيب، شليل، آلو در فصل تابستان با قيمت مناسب تهيه و از هر 6 تا 8 كيلوگرم يك كيلوگرم خشك توليد مي شوند.

خندقي تصريح كرد: مدل 100 GBD براي نصب در منزل و كارگاه هاي كوچك طراحي شده و قابل حمل است و براي اشتغال 3 تا 4 نفر در منزل مناسب است و مدل هاي بزرگتر براي كارگاه هاي متوسط و كارخانجات طراحي و ساخته مي شود. البته اين در حالي است كه برگشت سرمايه در توليد ميوه خشك در سال اول توليد امكان پذير مي باشد./ع2