کرمان/استاندار کرمان:
بهره‌برداری از کارخانه فولاد بردسیر در آینده‌ نزدیک

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان اسماعیل نجار ظرفیت این کارخانه را یک میلیون تن اعلام و خاطرنشان کرد: کارخانه فولاد بردسیر با اعتباری بالغ بر 880 میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت:خوشبختانه در سال‌های اخیر، بردسیر جزو برترین شهرستان‌های استان در زمینه جذب سرمایه‌گذاری، تخصیص اعتبار و ایجاد اشتغال بوده است.

نجار با اشاره به راه‌اندازی 19 کارخانه کوچک و بزرگ برای تولید محصولات متعدد افزود: روند ایجاد آنها در دست اقدام و تاکنون10 تا 99 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی تولید ورق استیل، شمش فولاد، بتن آماده، دانه‌بندی شن و ماسه و مس تصفیه شده را برخی از این تولیدات برشمرد و گفت: ورق کرکره، میلگرد، شمش آهنی و همچنین خودروسازی از دیگر تولیدات این واحدهای صنعتی در بردسیر است.

استاندارکرمان اعلام کرد: با بهره‌برداری از این واحدها، دو هزار شغل در شهرستان بردسیر ایجاد می‌شود.

نجار همچنین در این رابطه گفت: 184 میلیارد ریال جواز تاسیس و توسعه صنعتی در بردسیر صادر شده است.

وی افزود: در دو سال اخیر، بیشترین شغل در این منطقه، با راه‌اندازی واحدهای صنعتی، معدنی، تعاونی‌ها و بخش‌های دیگر ایجاد شده است.

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری کامل از واحدهای در دست اقدام و سایر واحدهایی که مجوز آنها صادر شده، افق بسیار روشنی در انتظار این شهرستان است./س