مريم سجادپور كارشناس علوم تغذيه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: فاصله زماني مناسب براي خوردن سحري اين است كه
زماني از خواب بيدار شويد كه فرصت با آرامش خوردن مواد غذايي برايتان ممكن باشد.
وي افزود: در وعده سحر از خوردن تنقلات فراوان و شيرينيهاي حاوي شكر زياد خودداري كنيد و بيشتر از خورشت آلو كه جز غذاهاي ؟ملين است استفاده شود زيرا باعث پيشگيري از يبوست در ماه رمضان ميشود.
وي به افراد روزهدار كه سوزش معده دارند توصيه كرد: بيشتر از غذاهايي كه دير هضم هستند همچون تخم مرغ آبپز استفاده شود زيرا جلوگيري از سوزش معده در طول روز ميكند./ع2