چگونه از بروز بيماري هاي گوارشي در ماه رمضان پيشگيري کنيم؟
تيرنگ نيستاني متخصص تغذيه و رژيم درماني، عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: ماه مبارک رمضان نوعي نظم جديد است که مي خواهد به بدن حاکم شود و تا زماني که بخواهيم به اين نظم برسيم و اين سازش در بدن ايجاد شود، زمانبر است.

وي با اشاره به اين نکته که نبايد در اين ماه مبارک وعده هاي غذايي را کم کنيم، تصريح کرد: وعده سحري را حذف نکنيم و يک دفعه از افطاري پرحجم استفاده نکنيم.

دکتر نيستاني با اشاره به هدف تغذيه سالم در ماه رمضان، اظهار داشت: مصر روزانه 2 واحد لبنيات کم چرب از جمله شير يا ماست، مصرف 3 واحد سبزيجات، 2 واحد ميوه از موادغذايي مورد نيازي هستند که براي جلوگيري از به وجود آمدن مشکلات گوارشي در اين ماه مبارک نيز بايد از اين مواد استفاده شود.

اين متخصص تغذيه و رژيم درماني در خصوص افرادي که مشکل ريفلاکس يا برگشت محتويات معده به مري دارند، افزود: اين افرادبايد از مصرف پرحجم غذا خودداري کنند.

وي در پايان تاکيد کرد: براي جلوگيري از بوجود آمدن مشکلات گوارشي، سعي کنيد يک افطار مختصر داشته باشيد و با يک فاصله يک شام مختصر ميل بفرماييد./ع2